Kolinda Grabar-Kitarovic, Presidentja e Kroacisë shiti avinoni dhe gjitha veturat!

Bota

Vizita e kryetares së nderuar të Kroacisë që të enjten ja bënë Shqipërisë, është me rëndësi të veçantë sidomos për shkak të rolit tejet të rëndësishëm të Kroacisë dhe të presidentes së saj në proeceset e sotme rajonale dhe evropiane dhe në miqësinë me kombin shqiptar.

Kolinda Grabar-Kitaroviç
Presidentja e Kroacisë :

1- shiti avionin presidencial.
2- shiti 35 mercedes benz që ishin caktuar për ministra dhe zyrtarë të tjerë dhe i ktheu paratë në arkat e shtetit.
3- uli rrogën e saj dhe atë të ministrave për gjysmë.
4- ka ulur kostot dhe pagat e ambasadorëve dhe konsujve në 60 %.
5- rriti pagën minimale për sektorin privat e pensionet
6-eleminoi për senatorët dhe congrecistat.
7-Flet 7 gjuhë dhe nuk i beson më më askujt.

Përse nuk e marrim për disa ditë për t’i mësuar këto të korruptuarit tane si të veprojnë kur jane në pushtet?!.