‘Pronari i Universitetit FON, Sefer Canovski hap konkurs për Doc.Dr Nikolla Gruevskin’

Maqedonia e Veriut

Pronari i univesitetit FON Sefer Canovski me dozë ironije ka thënë se do të hap një vend pune për profesor në univesitetin e tij, sipas kualifikimeve që posedon doktori i ri i shkencave ekonomike Nikolla Gruevski.

“Hapim konkurs për Ass.doc.doktor i shkencave ekonomike në lëndën:Prishja, shkatërimi dhe keqtrajtimi i investimeve kapitale të brendshme. Kandidatët të cilët kanë përvojë më të madhe me: tnt, topa çeliki dhe të ngjashme kanë përparësi në punësim.

Sipas bombave të dëgjuara mes Gruevskit dhe ish ministrit Mile Janakievski , dëgjohej biseda se si merren vesh për prishjen e kompleksit Kosmos në pronësi të babait të Seferit, Fiat Caovski.