Pushuesit nga Kosova edhe gjatë shtatorit në Durrës

Kosova dhe Shqipëria

Pushues të shumtë ka pasur edhe në fundjavën e dytë të shtatorit në Durrës.

Edhe pse temperaturat kanë nisur të bien dhe të ketë freski, sipas “tch”, në fundjavë plazhi i Durrësit ka qenë i mbushur me pushues nga Kosova, por edhe të huaj.

Sipas raportimit, në shtator edhe çmimet e hoteleve dhe dhomave të dhëna me qira nga vendasit ulen.