Si po pushtohet sot Shqipëria nga grekët, serbët dhe turqit?

Art dhe Kulturë

Cili është aksioni i fshehtë përmes të cilit Grekët, Serbët dhe Turqit po pushtojnë Shqipërinë? Si u morën vendimet antishqiptare në heshtje ? Çfarë fshihet pas tyre ? Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.