Vizita e Ambasorit Bejta në zyren e Firmes “Nora rengøring aps” e cila gjendët në adresën Islevhusvej 10, 2700 Brønshøj

Maqedonia e Veriut

Sot me datë 16-03-2021, në zyren e Firmes “Nora rengøring aps” e cila gjendët në adresën Islevhusvej 10, 2700 Brønshøj,
prej ku do ju afrohet ndihmë qytetarve te Republikës te Maqedonisë së Veriut (mërgata që jeton dhe vepron ne Danimark) per
regjistrimin 2021, na vizitoi Ambasadori i Republikes të Maqedonisë së Veriut, z. Faton Bejta, i cili në përgëzoi për
aktivitetin e ndermarë dhe njëkohësisht na i ofroi edhe logjistikën dhe asistencën e Ambasades për regjistrimin 2021.

Cdo qytetarë qe has ne pengesa eventuale gjatë procesit te regjistrimit mund te drejtohet te zyra e larte permendur
prej te henes – premte (18:00 – 21:00) dhe e shtune – e diellë (10:00 – 14:00).