Zaev “shkruan” shqip: Ju thërras të gjithëve, ti themi “PO” ardhmërisë

Maqedonia e Veriut

Zaev “shkruan” shqip Kryeministri Zoran Zaev në rrjetet sociale ftesën për bashkim rreth flamurit dhe shtetit të Maqedonisë për rrugës drejt NATO përveç në gjuhën maqedonase e shkroi edhe në gjuhën shqipe.
Kryeministri i fton të gjithë qytetarët të bashkohen në rrugën drejt NATO-së dhe të përgjigjen me “PO” për anëtarësim.
http://www.tetovasot.com/2018/06/zaev-shkruan-shqip-ju-therras-te-gjitheve-ti-themi-po-ardhmerise/