Zaev me llupë do t’i ndjek drejtorët që nuk shkojnë në punë

Maqedonia e Veriut

Drejtorët që nuk shkojnë në punë, do të ndjekën nga kryeministri Zaev.

Siç mësohet shumë drejtor të institucioneve nuk mund t’i gjesh asnjëherë ne vendin e punës, por ata mund t’i gjesh ose në restorante ose diku në pushime, por asnjehrë në vendin e punës.

Zaevi gjithashtu paralajmëroi se do të ketë ndryshime edhe në kabinetin qeveritar, ku disa ministta do të largohen e disa do të ndërojnë dikasteret.

HTTPOL In Article
Këto ndryshime dhe këto rregulla Zaev do ti bëjë shkaku i rezultatit të dobët në zgjedhjet presidenciale.