Ja si ta vrani bakteren që po iu shkakton djegie në zemër dhe fryerje barku

Shendeti

Përgjatë një kontrolli të rregullt mjekësor, heliobakteri nuk është gjëja që dëshironi të mësoni se po qarkullon në trupin tuaj.
Ky bakter synon sistemin e tretjes, duke shkaktuar kështu zhvillimin e ulcerave dhe nganjëherë kancerit. Heliobakteri shkatërron rreshtimin e stomakut dhe mund të hyjë në trupin tuaj më së shpeshti përmes ushqimeve dhe ujit të kontaminuar, transmeton lajmi.net.

Por, ekzistojnë disa mjete natyrale që mund të përgatiteni në shtëpi dhe ata do ta trajtojnë këtë infeksion.

Në ndërkohë, juve do iu duhet patjetër të shmangni gjithçka që përmban material toksik dhe kimikate.

Mukoza më vonë e rreshtimit në stomakun tonë është vendi ku lind bakteri i tmerrshëm.

Shumë ekspertë të shëndetit po e quajnë atë bakteret ulçerë, ngase po prodhon citozan, i cili po shkakton zhvillimin e ulcerave të stomakut.

Sidoqoftë, këto janë ushqimet që duhet të merrni për trajtimin e kësaj baktere në mënyrë natyrale:

– Lëngu i boronicës
– Mjaltë “Manuka”
– Farat e zeza
– Probiotikët
– Çaji i gjelbër
– Hudhra. /

Lajmi.net/