Këngëtari tetovar Bajramali Idrizi me këngë të re (VIDEO)

Kuriozitete

Kengetari tetovar Bajramali Idrizi vjen me nje kenge te re te titulluar ”As une as ti”, kompozimi dhe teksti i kenges eshte bere nga Vullnet Ibrahimi, gjithashtu orkestra dhe klipi eshte bere nga po i njejti.

Klipi eshte incizuar ne Oher.