Kujt i pengoi veprimtaria e sinqert e Harun Aliut?

Opinione

Shkruan: Erblin Brahimi

Kujt i pengoi veprimtaria e sinqert e Harun Aliut dhe bashkëveprimtarëve të tij?

Pasi nuk ka epilog ende nga organet e drejtësisë, a don të thotë kjo dhe a kemi garancë që edhe ne që kemi mendim kritik ndaj partisë në pushtet, nuk mund të ballafaqohemi me të njejtin fat?

Një gjë është e sigurtë, siguria jonë është nën nivel!

Çfarë është më tragjike, ende presim datë për fillimin e negociatave me BE-në!